Dosarul Aeroportului de la Ghimbav, amânat de Curtea de Apel Brașov

Judecătorii Curții de Apel Brașov au amânat pronunțarea în cazul plângerii depuse de SC Construcții SA Sibiu  împotriva Deciziei Consiliului Național pentru Soluționarea Contestațiilor. Acțiunea în instanță a fost deschisă de firma sibiană în data de 12 iulie, iar termenul de judecată a fost 24 iulie.

Conform datelor disponibile pe site-ul Curții de Apel Brașov,  în 24 iulie magistrații au amânat  judecarea cauzei până la data de 7 august, pentru ca SC Construcții SA să formuleze răspuns la întâmpinarea formulată de intimata UAT Judeţul Braşov.

Reamintim că la licitația pentru realizarea obiectivului „Aeroportul Internaţional Brașov-Ghimbav Etapa a III-a – Proiectare și Execuție Lucrări de Construcții și Instalații Obiectul Terminal de Pasageri” au participat patru ofertanți, iar procedura de atribuire s-a încheiat în 13 mai prin declararea câștigătoare a firmei Construcții SA Sibiu, a fost contestată de către una din firmele participante. Asocierea BOG’ART SRL – SC UTI Grup SA – SC UTI Facility Management SA, care s-a clasat pe locul al doilea, a depus o contestație la Consiliul Național pentru Soluționarea Contestațiilor (CNSC), care a emis decizia nr. 988/C1/924.927 din  20.06.2019. În decizia menționată Consiliul a dispus revaluarea ofertelor, lucru pe care administrația județeană l-a și făcut, stabilind un nou câștigător al licitației, respectiv Asocierea BOG’ART SRL – SC UTI Grup SA – SC UTI Facility Management SA. 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.