O capră neagră rănită la un picior a fost recuperată de 2 salvamontiști din Râșnov și cărată în spate până la veterinar

Doi salvamomtiști de la Râșnov au intervenit duminică după-amiază în zona Cabanei Mălăiești, pentru a salva o capră neagră ce avea un picior facturat, notează observatorulph.ro. 



Turiștii și salvatorii aflați la cabană și-au dat seama că este ceva în neregulă în momentul în care au zărit capra care încerca să sară și nu putea. S-au apropiat de ea, iar animalul rănit a fost foarte cooperant, după cum au spus martorii. 

Potrivit observatorph.ro, Ion și Vlad Adămuță, tată și fiu, membri în echipa Salvamont Râșnov, sunt cei care au preluat capra și au cărat-o în spate până în zona Glăjărie, de unde a fost preluată de o mașină și dusă la un specialist veterinar. 



Capra neagră, un exemplar care la prima vedere pare tânăr, a fost operată, iar în funcție de cum se va recupera, specialiștii vor decide unde va fi dusă pentru a supravietui în siguranță.

Foto: FB Vlad Adămută

2 Trackbacks-uri / Pingbacks-uri

  1. Moartea domnului Lăzărescu, varianta Zoo. Pentru capra neagră, salvata de salvamontiștii din Râșnov
  2. O capră neagră rănită la un picior a fost recuperată de 2 salvamontiști din Râșnov și cărată în spate până la veterinar | Rasnoveanul.ro mapamondⓜnet domains

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.