Traficanți de droguri care operau în Brașov și Bacău, prinși în flagrant, cu cocaină și ecstasy

Foto: Arhivă

O rețea de traficanți de droguri care operau în Brașov și Bacău a fost destructurată de polițiști și de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Bacău, în urma unei acțiuni de prindere în flagrant.



Două persoane care făceau o tranzacție cu droguri de mare risc (cocaină) au fost prinse în flagrant de echipa DIICOT și reținte, vineri. Asupra unuia dintre inculpați, G.R.G., a fost găsită cantitatea de 100 grame cocaină și 982 de comprimate ecstasy (MDMA) cu diferite logo-uri, iar asupra celeilalte persoane – suma de 8.200 euro necesară efectuării tranzacției, conform procurorilor.

Înainte de flagrant, anchetatorii au făcut opt percheziții, miercuri și joi, la locuințele suspecților și au pus în executare șapte mandate de aducere, fiind depistate și diferite cantități de droguri de risc, respectiv cannabis. 

„În cauză se efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și de mare risc, față de un număr de 8 persoane de pe raza județelor Bacău, Arad si Brașov care comercializau cocaina cu prețul de 100 euro/gramul, iar comprimatul ecstasy cu sume cuprinse între 50-80 lei”, au precizat procurorii DIICOT.



Activităţile autorităților au fost desfăşurate cu sprijinul BCCO Braşov, IPJ Bacău – Serviciul de Acţiuni Speciale, IPJ Bacău – Serviciul Criminalistic, Poliţia Municipiului Oneşti, IPJ Braşov – Serviciul de Acţiuni Speciale, IJJ Bacău şi Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.