Un nou accident grav pe şantierul mall-ului AFI. Trei muncitori au căzut de pe schele în mai puţin de o lună

Un nou accident s-a înregistrat azi pe şantierul viitorului mall AFI, din Centurl Civic. Un muncitor a căzut de la înălţime, el fiind inconştient la momentul când a ajuns echipajul SMURD. 

„Bărbat căzut de pe schelă, inconștient, în Brașov, pe strada 15 Noiembrie. Se deplasează un echipaj SMURD”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, cpt. Ciprian Sfreja. 

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, muncitorului căzut de la înălţime i s-a acordat primul ajutor, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Braşov şi Inspectoratul teritorial de Muncă vor deschide propria anchetă pentru a stabili cum s-a întâmplat accidentul.

Acesta este cel de al treilea accident care se întâmplă pe şantierul de la AFI în mai puţin de o lună. 



În urmă cu aproape 4 săptămâni, pe 11 iunie, un muncitor în vârstă de 38 de ani a fost adus la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov, după ce a căzut de la înălţime. În urmă cu mai puţin de două săptămâni, pe 28 iunie, un alt muncitor, în vârstă de 48 de ani, a căzut de la 18 metri înălțime cu tot cu schelă.  În ambele cazuri s-a întocmit dosar penal. 

1 Trackback / Pingback

  1. Anunțul AFI după al treilea accident grav într-o lună, pe șantierul din Centrul Civic – Brașov: „Ne oferim întregul sprijin și colaborăm îndeaproape cu poliția și cu autoritățile competente“

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.