FOTO. Bătaie cu cuțite, pe strada 13 Decembrie din Brașov. Agresorul, imobilizat de jandarmi

Un agresor care alerga cu un cuțit în mână aseară, pe strada 13 Decembrie a fost prins și imobilizat de jandarmii Grupării Mobile de Jandarmerie Burebista. Din primele date, se pare că agresorul a fost implicat într-o altercație, în care a rănit un alt bărbat. 

„În seara zilei de 22 august 2019, în jurul orelor 22.15, în urma unui apel 112 ce indica faptul că un bărbat aleargă cu un cuțit în mână în zona 13 decembrie din Brașov, Registrul Auto Român, a fost direcționat echipajul de intervenție din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă BUREBISTA Brașov care s-a deplasat în zona indicată, identificând și reținând un bărbat care a recunoscut că a fost implicat într-o altercație cu un grup de 3 bărbați, lovindu-l pe unul dintre ei în zona abdomenului cu cuțitul“, a precizat Valentin Mirea, de la Gruparea Mobilă de Jandarmi Burebista.

Persoana rănită a fost transportată la spital, având unele răni superficiale, iar agresorul și celelalte persoane implicate au fost conduse la secția de Poliție pentru continuarea cercetărilor.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.