Radu-Iov Constantin și-a depus demisia din PNL cu câteva ore înaintea ședinței în care trebuia să se discute excluderea sa

Radu-Iov  Constantin nu a mai așteptat să fie exclus joi din Organizația Municipală Brașov, ci și-a depus demisia la sediul PNL Brașov.



Pe lângă cererea lui, el a mai dus încă 20 de cereri de demisie, din partea unor persoane dispuse să facă același gest.

Totuși, în urma unei prime verificări a demisiilor aduse de Radu-Iov Constantin, președintele Organizației Municipale a PNL Brașov, Adrian Oprică, a precizat că unii dintre semnatari nici măcar nu se aflau în baza de date a partidului.  Alții au notat în demisii motive care nu aveau nicio legătură cu plecarea președintelui organizației de pensionari. 

„Dintre cele 20 de cereri, 5 erau semnate de persoane care nu se regăsesc în baza de date în care sunt incluși membrii PNL”, a declarat Oprică. 

Pe de altă parte, având în vedere că cele 20 de cereri nu au fost depuse personal, președintele Organizației Municipale Brașov a PNL a declarat că vor fi sunați cei 15 semnatari (cei găsiți în baza de date), pentru a confirma sau infirma faptul că au depus cererile. 



Reamintim că Radu-Iov Constantin a anunțat în urmă cu o aproximativ lună că demisionează din PNL Brașov si din Consiliul Local, din cauza unor neînțelegeri cu colegii. De atunci însă, el nu și-a înregistrat niciodată demisia, ci a încercat să revină în partid. 

„Ca în orice familie, oamenii se ceartă și se împacă, așa că nu am mai depus cererea imediat”, a declarat ieri Iov.

Acesta a mai spus că la începutul acestei săptămâni a primit prin SMS un mesaj în care era anunțat că va este propusă excluderea lui, așa că a decis (din nou) să plece de bunăvoie prin demisie. 

Totodată, despre motivele care au stat la baza propunerii de excludere din partid, Radu Iov-Constantin a spus că sunt „povești”. 



De cealaltă parte, Adrian Oprică a afirmat că au fost depuse mai multe declarații scrise, în care unii membri de PNL susțin că Radu Iov a încercat să îi „recruteze” pentru alt partid. 

De altfel, acesta este și unul dintre motivele pentru care Radu-Iov Constantin a fost propus pentru excludere.

1 Trackback / Pingback

  1. PMP Braşov a mai „transferat“ doi liberali

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.