Strada Sforii din Brașov, pregătită pentru asaltul turiștilor din timpul Cerbului de Aur și Festivalului Amural

Asociația „Împreună pentru Dezvoltarea Comunității (AIDC), care se ocupă de renovarea pereților Străzii Sforii împreună cu un grup de voluntari, a curățat și rezugrăvit zilele trecute pereții de pe această străduță, după ce aceștia au fost vandalizați de mai multe ori.  
Lucrările s-au desfășurat la mijlocul săptămânii, când străduța a fost închisă pentru câteva ore. La momentul respectiv, președintele AIDC, Kristina Creoșteanu, a anunțat că „pregătim strada pentru asaltul turiștilor din perioada 22 august – 2 septembrie, când se vor desfășura Festivalul Cerbul de Aur și festivalul Amural. Ca și data trecută, vom marca printr-o ramă pictată peretele dedicat mesajelor vizitatorilor”. 

Pereții de pe strada Sforii au fost reparați anul trecut, printr-un proiect derulat de asociația amintită. Atunci, pentru a nu mai fi „pictați” pereții a fost amenajată și o porțiune pentru mesaje. Însă mulți turiști și brașoveni nu au rezistat tentației de a desena și în alte locuri astfel că, periodic, pereții au fost rezugrăviți. 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.