Lider PRO România Brașov, comentariu arogant la adresa oamenilor în depresie: „Viața voastră e de c***t”

O postare a șefei organizației locale de tineret din Râșnov a partidului Pro România, Bianca Roman, a devenit virală pe rețele de socializare, după ce acasta a făcut o „glumă” (spune ea) la adresa persoanelor afectate de depresie.

Bianca Roman a postat o poză de la Cerbul de Aur, unde apare alături de iubitul ei, consilierul local brașovean Alexandru Neacșu (PMP).

Postarea vine cu mesajul:  „Cei care sunteți în depresie, să știți că viața e frumoasă, nu a voastră, a voastră e de c…t, dar așa în general”.

Ulterior, a editat postarea, adăugând „Ps: Este doar o glumă!”. După ce fotografia a devenit virală, iar reprezentanta PRO ROMÂNIA și consilierul local PMP au început să primească mesaje de tot felul, Bianca Roman a sterș postarea. 

„Gluma” a fost  scoasă în evidență și de  președintele Asociației Pro Democrația-Club Brașov, Radu Hossu. 

 „Chiar dacă în cazul depresiei nervoase rata de sinucideri este mare, dovedindu-se că este o boală mortală, unii reprezentanți politici nu sunt interesați de acest lucru. În poză v-o prezint pe șefa tineretului Pro România (partidul lui Victor Ponta) alături de iubitul ei, consilier Local al Municipiului Brașov din partea PMP, deci reprezentant al cetățenilor brașoveni. Depresia este un flagel ce lovește oameni din orice pătură socială. De la vedete la oameni simpli. Robbie Williams a suferit o formă agravată a depresiei: tulburare bipolară. La capătul celălalt al spectrului «social» e mama, care suferă de același lucru. Oamenii care vor să conteze în societate ar trebui să cunoască aspectele cele mai grave din ea. Ce-i afectează pe oameni, ce-i ajută, care-s problemele cu care se confruntă etc. Mai mult de atât, cei ce fac parte din partide politice cu atât mai mult”, a scris Hossu pe pagina lui de Facebook. 

Bianca Roman s-a făcut cunoscută după ce a participat la un show TV, ca „ispită“. Cum a ajuns la PRO ROMÂNIA nu se știe, însă. Pe 31 august ea a apărut alături de fostul ministru de Finanțe, Ioana Petrescu, la o reuniune a PRO ROMÂNIA.

Nu se știe, de asemenea, nici cum au ajuns „PRO(asta) de România“ și „consilierul local PMP cel mut” (ooop! era o „glumă“) la concluzia că cei care sunt în depresie au o viață de c***t, însă pe Facebook oamenii continuă să o întrebe acest lucru pe lidera tinerilor din Pro România Râșnov, sperând că poate primesc și un răspuns – altul decât stergerea continuă a comentariilor lor. 

1 Trackback / Pingback

  1. Reprezentanta PRO ROMÂNIA care a spus că oamenii cu depresie „au o viață de c***t” și-a pus azi cenușă în cap

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.