Paul Ciocan este candidatul USR la președinția Consiliului Județean Brașov. Cu cine se prezintă partidul la alegerile județene din 2020

USR Brașov și-a desemnat candidatul pentru funcția de presedinte al Consiliului Județean, în persoana lui Paul Ciocan, fost președinte Pro Democrația Brașov.

Acesta a fost desemnat în urma unei curse interne finalizate cu un vot secret.

Inițial, în cursă au intrat 4 membri ai USR Brașov: Paul Ciocan, Codruț Bucur, Naomi Reniuț-Ursoiu și George Boroda, votul intern stabilind că primul dintre acestia va fi propus pentru functia de președinte al CJ. 

„În lunile care vor urma vom avea discuții cu PLUS, care probabil prin aceeași procedură își va desemna un candidat propriu și vom veni, în final cu o propunere comună”, a declarat președintele USR Brasov, Irineu Darău.

Lista scurtă pentru CJ: 

1. Marian Spiridon; 2. Erwan Joliff; 3. Aurel Agache; 4. Paul Ciocan; 5. Ovidiu Paraschivescu; 6. Dan Corolea; 7. Codruț Bucur; 

„Au fost 28 de oameni care au candidat. Este o echipă solidă și competentă cu trasee profesionale ireproșabile. Lista de 12 rămași va fi completată de partenerii noștri”, a mai spus președintele USR.

Stire in curs de actualizare.