Consiliul Județean Brașov își face televiziune online? Cheltuie peste 25.000 de lei pentru pentru o dronă, un kit foto-video și alte accesorii

După Primăria Brașov, care, de ceva vreme are o „televiziune” online,  și Consiliul Județean Brașov pare a avea în plan să se promoveze „la nivel înalt”.



Astfel, consiliul Județean Brașov a cumpărat mai multe echipamente foto-video, pe lista fiind o dronă și un aparat foto foto mirrorless  cu filmare 4K și alte accesorii și pentru toate furnizorul a fost stabilit prin atribuire directă. În total, administrația județeană va plăti facturi în valoare totală de 25.098 lei, cu tot cu TVA.   

Astfel, pentru un pachet Drona Mavic 2 + FMC + Care Refresh (inclusiv o asigurare CASCO pentru drone), administrația județeană va plăti 8.757 lei, cu tot cu TVA.  

Pentru un kit foto, ce include un aparat foto, un trepied și alte accesorii, Consiliul Județean va plăti 12.842 lei, cu tot cu TVA.



Printre altele,Consiliul Județean se va dota cu un aparat foto Sony A7 III Mirrorless 24MP 4K Full Frame (Kit cu Obiectiv 28-70 F/3.5-5.6 OSS), în valoare de 10.498 lei, cu tot cu TVA, dar și cu un trepied în valoare de 1.948 lei, cu tot cu TVA. Pachetul mai include și ale accesorii. De asemenea, pentru beneficia de un sunet de calitate, administrația județeană a cumpărat și un microfon în valoare de 2.499 lei (inclusiv TVA). 

Sistemul de sonorizare din sala de ședințe, de multe ori „silențios”

Reamintim că în luna aprilie a acestui an, Consiliul Județean Brașov a cumpărat și un sistem de vot și de sonorizare pentru sala de ședințe (sala 120), pentru care a plătit 530.121 lei, cu tot cu TVA. Potrivit specificațiilor tehnice, sistemul este unul performant, însă, cel puțin până acum, cei din Consiliul Județean nu au reușit să descopere setările optime, astfel că, de multe ori, în sală nu se aude aproape nimic. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.