FOTO&VIDEO. PNL, șah-mat la USR la Consiliul Local, în proiectul „Gorița”. Drumul a fost proiectat tocmai de un vicepreședinte USR!

Drumul Gorița a reprezentat în ultima perioadă un subiect fierbinte în Brașov și mai ales o temă de ample dezbateri intre PNL, susținător al proiectului, și USR, împotriva lui. 



După ce senatorul Allen Coliban (desemnat și candidat al USR-PLUS la primaria Brașov) a lansat o campanie împotriva proiectului Gorița pornind și o petiție online în care cere ca pe Tâmpa să nu se facă tăieri de arbori, PNL a venit azi și a arătat unele documente din care reiese că inginerul care și-a pus semnătura pe proiectul drumulu Gorița este membru al USR.



Potrivit fostului consilier local Ciprian Chiricheș, proiectul pentru drumul Gorița a fost realizată de CivilCad, o firmă din Craiova care a primit pentru serviciile sale, suma de 163982 de lei. Pe documente apare numele și semnătura inginerului Nicoleta Mărțoiu, vicepreședinte al USR Cristian. 

VIDEO AICI:  https://www.youtube.com/watch?v=dkRYcrP_Z0c  

Ciprian Chiricheș a declarat că tema drumului Gorița reprezintă doar un subiect de campanie pentru USR, dovadă fiind fapul că acest proiect există încă din 2017, fără ca nimeni să aibă ceva de spus până în  acest an, unul electoral. 



„Miza Drumului Goriţa e una politică şi este temă de campanie a USR! Este jignitor modul în care senatorul Allen Coliban minte, pentu că este ipocrit să ai o astfel de atitudine acum, în perioada de campanie electorală pentru prezidenţiale şi precampanie electorală pentru locale, în condiţiile în care proiectul Drumul Goriţa a fost aprobat din 2017 și nimeni nu a avut ceva de spus până acum. Municipalitatea şi Regia Kronstadt au cerut consultanţă de la firme specilizate în domeniu. Nu a decis nimeni de capul lui, ce anume se taie, de unde, şi ce lăţime va avea acest drum, fără studii prealabile făcute de specialişti. Firmele care au realizat acest proiect sunt Civilcad SRL şi Borealist Proiect SRL, iar şef de proiect a fost inginer Nicoleta Emilia Mărţoiu, vicepreşedinte USR şi apropiată senatorului Allen Coliban, alături de care şi apare, de altfel, în poze de partid”, a declarat Ciprian Chiricheș. 



Prezent la ședința de Consiliu Local, senatorul Allen Coliban a făcut din nou o matematică a spațiilor verzi, pentru a demonstra faptul că odată cu proiectul drumului Gorița va dispărea 10% din acesta. Despre implicarea colegei sale în proiectarea drumului, senatorul Allen Coliban a declarat că un specialist lucrează pe informațiile oferite de contractant, lucru care s-a întâmplat și acum, când inginerul a lucrat în baza unui amenajament și a unor puncte date de Regia Kronstadt. De semenea, Allen Coliban a precizat că în 2016-2017 Nicoleta Mărțoiu nu era membru USR și că partidul nu se implică în activitatea profesională a membrilor săi.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.