Hotelierii din Poiana Braşov aşteaptă mai mulţi turişti de Revelion faţă de Crăciun. Pachetele turistice ajung și la 2000 de euro pentru 3-4 nopți

Pensiunile şi hotelurile din Poiana Braşov au fost ocupate în proporţie de aproximativ 90% în perioada Crăciunului, însă acest procent va creşte de Revelion, când, spre deosebire de săptămâna trecută, vor fi funcţionale toate pârtiile şi mijloacele de transport pe cablu, a declarat, pentru AGERPRES, preşedintele Asociaţiei de Turism Poiana Braşov, Roxana Cojocea. 



„A fost un început de sezon mai ciudat, însă lucrurile se îndreaptă acum. Începând de mâine (marţi n.r.), vor fi funcţionale toate mijloacele de transport pe cablu şi pârtiile. (…) Cred că, în zilele următoare, locurile de cazare vor fi ocupate în totalitate“, a afirmat Roxana Cojocea, citată de Agrepres.

Potrivit acesteia, preţurile în staţiune variază între 500-600 de euro pentru un pachet de 3-4 nopţi, cu mic dejun inclus, pentru o persoană, la pensiuni, şi 2.000 de euro pentru o perioadă de sejur similară la marile hoteluri, care au inclus, în acest preţ, şi evenimente pentru turişti, de genul meselor festive.



Sezonul de schi 2019-2020 în Poiana Braşov este programat să se deschidă pe 31 decembrie. În perioada Crăciunului, o singură instalaţie pe cablu, telecabina Kanzel, a fost funcţională. Preţurile la transportul pe cablu în staţiune rămân la acelaşi nivel ca sezonul trecut, pornind de la 25 de lei o cartelă simplă pentru adulţi, respectiv 12 lei pentru copii, şi de la 120 de lei un abonament pentru adulţi şi 70 de lei pentru copii. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.