Bătrână din Brașov, găsită moartă în propria casă, în condiții suspecte

O bătrână de 87 de ani a fost găsită ieri după amiaza fără suflare, în propria locuință de pe strada Ioan Huniade din Brașov.

Potritit unor surse neoficiale citate de newsbv.ro, se pare că este vorba despre o femeie care a decedat în condiții suspecte, existând urme de agresiune.



Surse judiciare au dezvăluit că victima a fost omorâtă cu mai multe lovituri de cuțit și a fost bătută cu obiecte contondente. La fața locului a intervenit și un echipaj de la Ambulanță, solicitat de IPJ, dar medicii nu au putut face mai mult decât să constate decesul.

„Inspectoratul de Poliție Județean Brașov a fost sesizat prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că, pe str. Ioan Huniade din municipiul Brașov, o persoană de sex masculin se manifestă violent și ar distruge mai multe componente ale unui imobil și ale curții aferente acestuia. Echipajul de siguranță publică din cadrul Secției 2 Poliție Brașov, care s-a deplasat la fața locului a reușit depistarea și identificarea persoanei în cauză. Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat în interiorul unui imobil, aflat în proximitatea celui unde a fost depistat bărbatul în cauză, o persoană de sex feminin, care nu prezenta semne vitale. Polițiștii, împreună cu procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a stării de fapt”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, agent de poliție Nadia Olaru.

1 Trackback / Pingback

  1. Moarte cumplită pentru bătrâna ucisă în weekend, în casa sa din Bartolomeu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.