Ionel Goidescu, un nou ADN politic. În prezent consilier județean PER, el candidează pentru funcția de primar al Brașovului pentru alt partid

Ionel Goidescu și-a schimbat iar partidul, el fiind acum coodonator politic al ADN Brașov (Alianța pentru Dreptate Națională, partidul fostului eurodeputat PSD Cătălin Ivan), dar și candidatul acestei formațiuni politice pentru funcția de primar al Brașovului. Practic, acesta este cel de-al patrulea partid sub culorile căruia „evoluează” politicianul brașovean, după ce a fost primar PDL de Predeal, candidat PER pentru Consiliul Județean Brașov și candidat PRU pentru Senatul României. De altfel, ca o curiozitate, conform datelor disponibile pe site-ul Consiliului Județean Brașov, el reprezintă PER-ul în legislativul județean, mandat pe care l-a obținut printr-o decizie a instanței. 

Filiala din Brașov a ADN a fost constituită, oficial, în urmă cu o lună, după ce Goidescu a fost ales coordonator politic. Acum partidul încearcă că pregătească listele de candidați pentru alegerile locale din vară. De exemplu, miercuri, a fost prezentat candidatul pentru Primăria Hoghiz – Lucian Macovei și un candidat pentru Consiliul Local Predeal, Alice Moise. 

Pe de altă parte, referitor la Predeal, este destul de curios că Ionel Goidescu nu se mai „aruncă” în lupta pentru funcția de primar al acestui oraș, mai ales că anul acesta competiția se anunță una echilibrată. Practic, cel mai puternic contracandidat al lui ar putea fi liberalul Liviu Cocoș, căruia îi expiră interdicția de a candida (instituită când a fost condamnat pentru abuz în serviciu), dar candidatura acestuia din partea PNL este incertă, având în vedere că este posibil să nu respecte criteriile de integritate impuse de partid. 

 

1 Comentariu

  1. La Dumbravita ,fara a avea o structura complecta adica .candidat de primar ,candidati in Consiliul Local,am reusit 226 de voturi pentru Consiliul JUDETEAN.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.