Arbori prăbușiți pe linia de cale ferată, în zona Predeal – Timișul de Sus. Circulația feroviară a fost întreruptă

Din cauza arborilor căzuți pe liniile de cale ferată, în zona Predeal – Timișul de Jos, circulația trenurilor este suspenată în această dimineață. Vântul bătea în această dimineață, în zonă, cu 100 km/h.

UPDATE ora 10.00: Circulația a fost reluată integral în zona Predeal, după ce s-a intervenit pentru îndepărtarea arborilor căzuți pe linia de cale ferată. 

UPDATE 08.30 – Circulația pe calea ferată a fost reluată pe un singur fir. Afectate de prăbușirea arborilor pe calea ferată au fost trei garnituri de tren, oprite între Predeal și Timiș. De asemenea, trenuri care trebuiau să plece spre București la orele dimineții, au fost oprite în gara Brașov. 

Știre inițială:  Potrivit unui anunț făcut de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Brașov, scms Alina Maria Ivan în zonă nu se circulă pe calea ferată, de la ora 5.00. 

Deocamdată, un singur tren din direcția București figurează cu întârziere, respectiv trenul Regio 3023, care ar fi trebuit sa ajungă la Brașov la ora 7.00, dar apare cu o întârziere de 60 de minute.  

1 Trackback / Pingback

  1. Trei școli din județul Brașov au fost închise, din cauza condițiilor meteo. 132 de elevi, afectați de această măsură

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.