Un an de Radio România Brașov FM. Brașovenii sunt invitați la un concert de înaltă ținută, dedicat Fundației Hospice

Radio România Braşov FM împlineşte, pe 1 martie, un an de emisie, un an de când aducem Braşovul în centrul atenţiei. Cu prilejul primei aniversări, Radio România Brașov FM sărbătorește, în avans, printr-un concert caritabil, organizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Brașov.

Concertul are loc vineri, 28 februarie, de la ora 19.00, la Sala Patria și va fi susţinut de pianiștii Horia Mihail și Ioan-Dragoș Dimitriu, Big Band-ul Radio, condus de Ionel Tudor şi cunoscutul interpret de blues, Berti Barbera.

Biletele sunt disponibile pe spectacolebrasov.ro și la casa de bilete a Sălii Patria. Un bilet costă 75 lei, iar toți banii încasați vor intra în conturile HOSPICE Casa Speranței din Brașov. Eveniment organizat de Radio România Brașov FM, Primăria Municipiului Brașov și HOSPICE Casa Speranței.

„Pentru că, de un an, #dăruimradio ascultătorilor din Braşov, vom sărbători dăruind concertul aniversar pacienților aflați în îngrijirea HOSPICE Casa Speranței. Pianiștii Horia Mihail și Ioan Dragoș Dimitriu vor oferi un Recital de pian la patru mâini, ce va impresiona prin tehnică, eleganță, vitalitate ritmică și expresivitate. Apoi, pe scena Sălii Patria vor urca dirijorul Ionel Tudor și Big Band-ul Radio, pentru a-l acompania pe Berti Barbera, într-un concert extraordinar de blues. Ca orice artist modern, Berti își deschide sufletul la diversitatea stilistică și la multiplele posibilități de redare a unei lucrări muzicale. La fiecare reprezentație, acesta reușește să dea o formă originală, spectaculoasă și accesibilă oricarei piese pe care o abordează”, spun reprezentanții Radio România Brașov FM. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.