Angajat al Direcției de Asistență Socială Brașov, atacat de un „rezident temporar“ al Centrului pentru Persoane fără Adăpost

După ce zilele trecute, la Centrul pentru Persoane fără Adăpost de pe strada Zizinului, peste 40 de beneficiari ai serviciilor centrului de zi (care veneau în fiecare zi de pe străzi pentru a primi hrană) au fost de acord să se „autoizoleze”, au apărut și primele incidente.

Mai exact, reprezentanții municipalității spum că au avut de a face cu o situație în care o persoană a atacat un îngrijitor cu cuțitul. Municitalitatea nu a oferit mai multe detalii pe marginea incidentului, însă acesta nu s-a lăsat cu victime. 

De asemenea, un alt om al străzii cazat temporar la centru a părăsit incinta, după care s-a întors, solicitând să beneficieze de serviciile sociale. Acest lucru nu este posibil, având în vedere că, potrivit regulamentului de funcționare, cei cazați temporar nu pot părăsi centrul în această perioadă.

De altfel, pentru a preveni astfel de incidente, Poliția Locală, cu sprijinul Poliției Brașov, va asigura ordinea și liniștea publică în acest incintă, în urmatoarea perioadă.

Singurii care pot ieși și se pot întoarce în imobilul de pe strada Zizinului sunt  locatarii Centrului rezidențial (locuiesc pentru o perioadă mai lungă) și au un job. 

Centrul pentru Persoane fără Adăpost este administrat de Direcția de Asistență Socială Brașov. 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.