Demisionații de la „Neuro” Brașov au fost înlocuiți, susține conducerea spitalului. 10 au plecat, 14 au venit

După ce au demisionat de la Spitalul Clinic de Neurologie și Psihiatrie Brașov 10 persoane, managerul spitalului, dr. Nicușor Bîgiu, a anunțat că în locul acestora au fost angajate 14 persoane. 

Mai exact, managerul unității a anunțat că dintre cei 10 salariați care au demisionat, iar șapte erau asistente, două erau îngrijitoare, iar unul era medic psihiatru în perioada de probă. În locul celor plecați, au fost angajate cinci asistente, patru brancardieri, o infirmieră și patru medici. Pentru o altă infirmieră procedura de angajare este în derulare. Dintre cei patru medici angajați, unul este de igienă (specialitate superpozabilă cu cea de epidemiolog), unul este infecționist, unul este psihiatru, iar unul este neurolog.

„Vă asigur că cei care au plecat nu sunt cei mai buni. Aveam informații încă de săptămâna trecută că unii angajați vor demisiona, așa că am început angajările în baza ordonanțelor militare. De altfel, am început să primesc CV-uri de la fostele studente de la Asistență Medicală”, a declarat Nicușor Bîgiu. 

Reamintim că în Pavilionul central al Spitalului Clinic de Neurologie și Psihiatrie din Brașov au fost amenajate 141 de paturi pentru pacienții cu COVID-19, lucru care i-a nemulțumit pe mai mulți medici, care au spus că unitatea nu este pregătită pentru a prelua astfel de cazuri.

  

1 Trackback / Pingback

  1. Un medic de la Neuro Brasov susţine că i s-a cerut demisia. Motivul: „poziţia critică” cu privire la capacitatea spitalului de a trata pacienti cu COVID-19

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.