Încă 3 membri PNL au fost confirmați cu Coronavirus! Numărul cazurilor de infecție ajunge la 102, iar România trece deja la „Scenariul 3“

Trei liberali au fost infectați cu coronavirus, au precizat surse pentru HotNews.ro. Este vorba despre Florin Oancea, Lucian Heiuș și Adrian David. Informația a fost confirmată ulterior de grupul de comunicare strategică.  România intră astfel în „Scenariul 3“ al epidemiei, cu peste 100 de persoane confirmate, în care și măsurile impuse vor fi mult mai restrictive. 

„Sunt confirmați pozitiv la testul pentru coronavirus (COVID-19) deputatul PNL, Lucian Heiuș, primarul Devei, Florin Oancea, și administratorul public Adrian David Nicolae. Toți 3 se află în izolare la domiciliu, au participat la reuniunea BPN a PNL la care a participat și senatorul Chițac, și ieri nu au fost prezenți la reuniunea Biroului Executiv al PNL”, a transmis grupul de comunicare strategică.

Președintele PNL Brașov, Adrian Veștea, care a participat și el la ședința Biroului Permanent Național, alături de cei 3 dar și de senatorul Vergil Chițac, primul liberal depistat pozitiv cu coronavirus, și-a făcut testul iar rezultatul a ieșit negativ.  De la momentul în care s-a întors de la ședința BPN de luni, de la București, și până și-a făcut testul, șeful PNL Brașov a avut mai multe întîlniri oficiale și și-a susținut nestingherit și conferințele de presă, fără să se gândească la faptul că s-ar putea să se regăsească într-o situație cel puțin sensibilă, dat fiind că a participat la o reuniune cu 250 de persoane. 

Acum, rămâne de văzut dacă, în ciuda testului negativ, Adrian Veștea va arăta responsabilitatea de a rămâne izolat la domiciliu pentru următoarele două săptămâni, având în vedere că, potrivit specialiștilor, acesta este termenul în care are loc incubarea și că ulterior unui test negativ pot apărea și testări pozitive, cu simptome specifice bolii. 

1 Trackback / Pingback

  1. Președintele CJ Brașov a primit rezultatul testării la coronavirus. El i-a pus într-o situație delicată pe medicii de la „Infecțioase“

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.