Noi cazuri de coronavirus la Braşov? Pe listă ar fi și un polițist

 Trei colege ale farmacistei depistate luni cu noul coronavirus au fost confirmate pozitiv la testul pentru COVID-19, relatează mytex.ro

Cele trei ar fi fost internate la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Brașov, una dintre ele marți, iar două, dintre care una este însărcinată, vineri seară. De asemenea, soțul celei din urmă, care este polițist, ar fi infectat, susține mytex.ro.

Potrivit unor surse medicale, vineri, la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Brașov erau internate cel puțin 15 persoane testate pentru coronavirus. Informația nu a fost însă confirmată oficial, până la această oră. 

Precizăm  că autoritățile sanitare nu mai comunică numărul persoanelor infectate in județe, ci numai la nivel național. De asemenea, nu se mai fac informări despre proveniența persoanelor suspecte, în speță dacă ele provin dintr-un contact direct cu un caz confirmat sau din rândul celor aflați în carantină ori in autoizolare. 

Conform datelor oficiale oferite ieri de DSP, în unica informare a zilei, în județul Brașov, 83 de persoane se aflau în carantină, iar 904 persoane erau autoizolate. Ultima confirmare a cazurilor de COVID-19 la Brașov s-a oprit la 11, joi. 

Precizăm că aceste informații nu sunt menite să creeze o stare se panică, ci să creioneze o situație pe care autoritățile se feresc deocamdată să o prezinte suficient de transparent, invocând „comunicarea stragică” în starea de urgență.

Vă vom ține la curent cu orice informatii noi care apar la nivel local, fie din surse oficiale, comunicate pe canalele Grupului de comunicare strategică, fie pe surse alternative, direct implicate în lupta cu coronavirus. Vă vom prezenta orice date care considerăm că pot ajuta să vă protejați. 

 

Indemnul nostru acum este să stați în casă, pe cât posibil. Distanțarea socială este o bună cale de a vă proteja pe dumneavoastră și cei apropiați. 

 

3 Trackbacks-uri / Pingbacks-uri

  1. 58 de cazuri noi de coronavirus, confirmate în ultimele 24 de ore, iar bilanțul ajunge la 367 în România
  2. Brașovul, pe locul 2 ca număr de infecții cu coronavirus. Comunicarea la nivel local rămâne deficitară
  3. Brașovul, pe locul 2 ca număr de infecții cu coronavirus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.