RATBv suplimentează autobuzele pe 7 linii din oraș, pentru evitarea aglomerației. Măsura este parte din planul anti-coronavirus

După ce a decis ca zilnic să dezinfecteze mijloacele de transport în comun, RATBV ia de azi noi măsuri pentru a limita răspândirea infecției cu coronavirus.

Astfel, în urma ședinței Comitetului Local pentru Situații de Urgență de miercuri, în care s-au stabilit măsuri extinse de prevenție, specifice „Scenariului 2” (în care numărul persoanelor confirmate cu coronavirus trece de 25), RATBV a decis să suplimenteze autobuzele pe unele linii intens circulate. Astfel ar trebui să se mai reducă din aglomerație.

„Pentru reducerea gradului de aglomerație din transportul public, în vederea prevenirii răspindirii virusului CoVid-19 (CoronaVirus), se aprobă suplimentarea numărului de vehicule la liniile 1, 7, 8, 25, 31, 34 și 36. Măsura presupune un vehicul suplimentar la fiecare linie menționată mai sus, în intervalul orar de vârf din zilele lucrătoare și se aplică până la data de 22.03.2020, cu posibilitatea de prelungire în funcție de evolutia situației”, se arată în hotărărea aprobată de Comisia Locală pentru Situații de Urgență Brașov.

1 Trackback / Pingback

  1. RATBV suplimentează numărul mijloacelor de transport, pentru evitarea aglomerației - NewsBV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.