Sezonul de schi din Poiana Brașov se închide, tot ca o măsură de limitare a coronavirusului. Cabanele din Postăvaru și mai multe hoteluri din Poiană își suspendă activitatea

Începând cu data de 19 martie sezonul de schi 2019-2020 este considerat închis, a anunțat Primăria Brașov. Decizia a fost luată în urma unei discuții dintre primarul George Scripcaru, cu reprezentanții firmei care gestionează amenajarea pârtiilor, cu cei care gestionează transportul pe cablu, precum și cu cei ai unităților de cazare din Poiana Brașov. 

„Menționăm că aceeași măsură a fost luată și de alte țări cu tradiție în practicarea sporturilor de iarnă din Alpi, precum Italia, Austria, Elveția, Franța, care au anunțat închiderea totală a zonelor de schi, inclusiv pe ghețari, pentru a elimina motivația deplasărilor în scop turistic. În acest moment cele două cabane din Masivul Postăvarul și-au suspendat activitatea cu publicul. Totodată, mai multe unități hoteliere din Poiană au anunțat deja că își suspendă activitatea“, a anunțat primăria Brașov. 

1 Trackback / Pingback

  1. Majoritatea hotelurilor din Poiana Brașov se închid până vineri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.