Decesul cadrului medical de la Spitalul Militar Brașov, anunțat și de Grupul de Comunicare Strategică. Asistenta avea și alte boli

Grupul de Comunicare Strategică a inclus decesul asistentei medicale de la Spitalul Militar Brașov în statistica oficială a deceselor persoanelor cu COVID-19. Conform datelor oficiale, femeia î vârstă de  58 de ani și avea și alte boli, respectiv ateroscleroză, obezitate.

 Conform sursei amintite, recoltarea probei COVID-19 s-a făcut în  31 martie,  iar rezultatul pozitiv a fost emis în 1 aprilie. 
 Asistenta a fost internată la Spitalul Pneumoftiziologie Brașov (spital suport) în data de 2 aprilie, iar starea pacientei s-a agravat, motiv pentru care, în data de 6 aprilie, a fost transferată la Spitalul Militar Brașov – Secția ATI cu diagnosticul: pneumonie COVID-19. În aceeași zi, a fost transferată prin SMURD la Spitalul Colentina București cu insuficiență respiratorie, unde a și decedat în 11 aprilie. 
 

1 Trackback / Pingback

  1. 812 cadre medicale din România sunt infectate cu coronavirus. În statistica Institutului de Sănătate Publică nu se regăsesc şi cadrele medicale confirmate la Braşov chiar de DSP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.