Patru persoane implicate în bătaia cruntă din cartierul de rromi Mălin-Codlea au fost reţinute

Patru persoane, bănuite că au fost implicate, luni, în scandalul de la Codlea, pentru a cărui aplanare a fost nevoie de intervenţia forţelor de ordine, au fost reţinute de poliţişti, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov. 

Conform sursei citate, forţele de ordine, poliţişti şi jandarmi, au intervenit, într-un cartier din Codlea, pentru a restabili ordinea şi liniştea publică, după ce „membrii a două familii s-ar fi agresat verbal şi fizic, folosind obiecte contondente şi pietre”.  

„În urma intervenţiei forţelor de ordine, o parte dintre persoanele implicate au devenit recalcitrante, manifestându-se violent faţă de lucrătorii de poliţie locală şi jandarmerie, rezultând vătămarea corporală a patru dintre acestea. Persoanele bănuite că au participat la conflict au fost conduse la audieri, poliţiştii efectuând cercetări sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”, a arătat IPJ Braşov. 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.