Brașovul a ajuns la 44 de decese ale unor persoane infectate cu noul coronavirus. La una dintre victime nu sunt precizate comorbidități

Institutul Național de Sănătate Publică a anunțat noi decese ale unor persoane infectate cu noul coronavirus, astfel că bilanțul la nivel național a ajuns la 1.137. Pe listă se regăsesc și trei persoane din Brașov, astfel că bilanțul deceselor unor persoane infectate cu COVID-19 în județul nostru a ajuns la 44. 

Conform datelor institutului, una dintre persoanele decedate la Brașov este o un bărbat de 63 ani, care a fost testat pozitiv în 10 mai, iar decesul a fost înregistrat în 19 mai. Deocamdată nu se știe dacă acesta avea și alte boli, comorbiditățile fiind încă neprecizate. 

 Celelalte victime anunțate marți aveau și alte boli. Astfel, una dintre persoanele decedate este o femeie de 64 de ani, (testată pozitiv în 14 mai și decedată în 18 mai)  avea un AVC cerebelos, diabet zaharat tip II, fibrilație atrială, boala cardiacă ischemică. insuficiență renală cronică acutizată. 

Cea de-a treia victimă anunțată marți de Institutul Național de Sănătate Publică este un bărbat de 41 ani. El a fost testat pozitiv în data de 30 aprilie, iar decesul a fost înregistrat în 19 mai. Ca boli asociate, el avea leucemie mieloidă cronica, trombocitopenie nespecifică, anemie de etiologie mixtă.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.