Liderului PSD Marcel Ciolacu i s-a făcut rău în conferinţa de presă în care prezenta propunerile partidului pentru ieșirea din criză

​​Liderului PSD, Marcel Ciolacu, i s-a făcut rău în timpul conferinței de presă în care prezenta programul partidului, Repornim România, pentru ieșirea din criză.

La câteva minute de la începerea conferinței de presă, liderul PSD a început să vorbească foarte rar, a început să tremure și a fost pe punctul de a-și pierde echilibrul. În acel moment a intervenit un coleg, iar conferința de presă s-a întrerupt. La aproape un sfert de oră după acest moment, Marcel Ciolacu a iesit din sediul partidului și a plecat cu mașina spre spital. Liderul PSD și-a cerut scuze înainte de a se urca în mașină.

Potrivit unor surse, apelul pentru solicitarea ajutorului medical ar fi fost anulat, având în vedere că liderul PSD şi-a revenit.  Biroul de presă al PSD a informat că Marcel Ciolacu și-a revenit după momentul din conferința de presă și a plecat la spital pentru un control medical amănunțit.