Secția ATI – COVID modulară de la Spitalul Județean Brașov, funcțională în luna iulie. Construcția începe în 20 mai

Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov a finalizat procedura de atribuire a contractului pentru construirea secției modulare ATI din curtea Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov. Valoarea investiției este de 10 milioane de lei, fără TVA, finanțarea fiind asigurată de    Consiliul Județean Brașov.

Construcția va începe în 20 mai cu termen de finalizare 2 luni.Va cuprinde un pavilion cu 28 paturi cu zona de laborator și stație de sterilizare proprie cu circuite medicale și zone de decontaminare la standarde la cel mai înalt nivel.

„Pentru dotarea cu mobilier și aparatura medicală de înaltă performanță va fi nevoie de peste 13 milioane de lei. Finanțarea  va fi asigurată din fonduri europene”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov, Marius Leonte. 

Acesta a mai spus că „spitalul are capacitatea necesară să asigure funcționarea noii secții  până la furnizarea noilor aparate și echipamente. De asemenea dispune de personal medical calificat care va desfășura activitatea în aceasta secție”.

În primă fază, la această secție vor fi tratate cazurile grave COVID-19. 

2 Trackbacks-uri / Pingbacks-uri

  1. 15 Mai: Sinteza (pozitiva) in constructii - Idei Arhispec
  2. Construcția spitalului modular din curtea Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov: 5,8 milioane în 23 aprilie, 10,2 milioane în 28 mai

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.