Două minore dispărute la Brașov. Persoanele care pot da informații se pot adresa celei mai apropiate secții de Poliție

Două minore au fost date dispărute, după ce mama lor a anunțat că fetele au plecat ieri de acasă și până azi nu se întorseseră încă. Minorele au 15, respectiv 12 ani și sunt din municipiul Brașov. 

Polițiștii au fost sesizați de disăariția lor azi, în jurul orei 10.00, de către mama minorelor, care a declarat faptul că, cele două fiice ale sale au plecat de la domiciliu la data de 24.06.2020, în jurul orei 22.00, iar până în prezent nu au revenit. 

Semnalmentele minorei în vârstă de 15 ani: înălțime 1,65 m, greutate 56 kg, păr roșcat, ochi căprui, constituție corpolentă, fără semne particulare. La momentul plecării, aceasta purta pantaloni de culoare neagră. Are asupra sa telefonul mobil și carnetul de elev.

Semnalmentele minorei în vârstă de 12 ani: înălțime 1,53 m, greutate 45 kg, păr șaten, ochi căprui, constituție slabă, fără semne particulare. La momentul plecării aceasta purta blugi de culoare neagră, bluză de culoare portocalie cu mânecă lungă, teneși sport de culoare gri. Are asupra sa telefonul mobil și carnetul de elev.

Persoanele care pot furniza informații cu privire la femeia în cauză, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112

1 Trackback / Pingback

  1. Cele două surori minore dispărute de la Brașov au fost găsite la Constanța

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.