Încă un caz de COVID-19 confirmat la Primăria Brașov

Încă un caz de COVID-19 a fost confirmat la Primăria Brașov, după ce săptămâna trecută șefa Direcței de Cultură și Relații Externe a primit vestea testului pozitiv.

Și de această dată este vorba tot despre un angajat pe o funcție superioară, dar la Serviciul Amenajare Drumuri Publice, din cadrul Direcției Tehnice. De la începutul acestei săptămâni, persoana respectivă nu a mai venit la serviciu, iar rezultatul testului a venit azi, potrivit unor surse.

Întrebat ieri despre modul în care se desfășoară activitatea în primăria Brașov, din punct de vedere al protejării angajaților și al numărului de funcționari afectați de COVID-19, primarul George Scripcaru a evitat un răspuns direct.  El a preferat să spună:  „Orice ar fi, nu putem închide Primăria. Dacă o facem avem o mare problemă în oraş, pentru că nu se mai întâmplă nimic”. (DETALII AICI)

Tot ieri, primarul a lansat şi un apel către cetăţeni, să respecte regulile şi să se protejeze de coronavirus, pentru a-i apăra mai departe, şi pe cei din jur.

 

1 Trackback / Pingback

  1. 17 angajați din Primăria Brașov sunt în autoizolare. Scripcaru: Avem o problemă/ Este posibil să apară și alte cazuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.