Angajata Gărzii de Mediu Braşov, depistată pozitiv cu COVID, a refuzat internarea

Persoana de la Comisariatul Judeţean al Gărzii de Mediu Braşov care a fost epistat cu COVID-19 este o fmeia, care în următoarea perioadă va sta acasă, pentru a se trata. Potrivit şefului Gărzii de Mediu Braşov, Mircea Paraschiv, a precizat că persoana confirmată cu COVID-19 a refuzat internarea în spital.

„Domnişoara a refuzat internarea şi, pe semnătură, stă acasă. Biroul respectiv este închis, aşteptăm o societate să facă dezinfecţia”, a spus şeful Gărzii de Mediu Braşov, citat de Agerpres.

Reamintim că o persoană angajată la Garda de Mediu Braşov a fost depistată cu infecţia cu noul coronavirus, iar alte cinci au fost trimise în izolare. Şeful Gărzii de Mediu, Mircea Paraschiv a participat ieri la toate evenimentele de pe agenda ministrului Mediului, Apelor şi Pădurilor, Costel Alexa, care a venit la Braşov pentru a vizita Depozitul Ecologic de Deşeuri operat de Fin-Eco, dar şi pentru întâlniri cu autorităţile locale şi cu producătorii locali, cărora le-a prezentat Programul „Produs în Arie Naturală Protejată”. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.