Fostul manager de la Teatrul „Sică Alexandrescu” a pierdut şi procesul pentru repunerea în funcţie. El a fost „pus pe liber” după ce a picat cu brio evaluarea

Fostul manager al Teatrului „Sică Alexandrescu”, Dan Cogălniceanu, destituit în 2019, după ce nu a reuşit să ia nota de trecere la evaluarea anuală de după primul an de mandat, a pierdut şi procesul pe care l-a intentat Primăriei, solicitând anularea rezultatului evaluării şi repunerea în funcţie.

Săptămâna trecută, instanţa de contencios administrativ şi fiscal din Tribunalul Braşov, a emis decizia prin care respinge acţiunea formulată de reclamantul Dan Cogălnicanu, fostul manager al Teatrului „Sică Alexandrescu”, în contradictoriu cu pârâta Primăria Braşov. Cogălniceanu are dreptul de a contesta această decizie, în termen de 15 zile de la comunicare. 

Reamintim că Dan Cogălnicanu a fost numit manager al Teatrului „Sică Alexandrescu” în anul 2017, după ce a câştigat concursul pe post. Atunci, el a semnat un contract valabil pe 3 ani, cu menţiunea că trebuie să suţină o evaluare anuală, pentru verificare îndeplinirii obiectivelor din contractul de management.

După primul an de contract, în 2019, Dan Cogălniceanu a fost notat cu 5,94 la evaluare, deşi avea nevoie de minim 8 pentru a trece. Potrivit unor surse din Primăria Braşov, raportul depus de Dan Cogălniceanu pentru primul an de mandat ca manager a fost o copie exactă a planului de management cu care a câştigat concursul în 2017.

1 Trackback / Pingback

  1. Fostul manager de la Teatrul „Sică Alexandrescu” a pierdut procesul pentru repunerea în funcţie - NewsBV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.