Ministerul Sănătăţii a publicat centrele de testare, în sprijinul celor care vor să călătorească în Grecia. În judeţul Braşov vă puteţi testa la 4 spitale publice şi unul privat

Ministerul Sănătăţii a anunţat că a publicat pe www.ms.ro lista centrelor de testare pentru infecţia cu SARS-CoV-2, pentru a veni în sprijinul celor care doresc să călătorească în Grecia şi trebuie să prezinte un test megativ. 

„În sprijinul cetăţenilor care doresc să călătorească în Grecia şi care, începând cu 15 iulie, trebuie să prezinte un test molecular negativ pentru infecţia cu COVID-19 efectuat cu maximum 72 de ore înainte de momentul intrării pe teritoriul Republicii Elene, Ministerul Sănătăţii a făcut publică pe pagina de web, www.ms.ro, lista centrelor de testare, adresele şi numerele de telefon ale acestora”, se arată într-o informare de presă a ministerului.  

În judeţul Braşov, teste molelculare pentru SARS-CoV-2 se pot face în cinci centre:

  • Spitalul Clinic de Boli  Infecţioase – str. Mihai Viteazu nr. 9, tel: 0268 422 474, 0268 422 464;
  • Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov – calea Bucureşti nr. 25; tel: 0268 320 022
  • Spitalul Clinic de Obstetrică şi Ginecologie „A. I Sbârcea” – str. George Bariţiu nr. 36, tel: 0368 202013; 
  • Spitalul Municipal Codlea – str. 9 Mai nr. 19, tel: 0268 25 21 53; 
  • Săitalul „Sf. Constantin” Braşov – Calea Bucureşti nr. 318, tel: 0268.300.300

Toţi cetăţenii străini care intră în Grecia cu autoturismul prin punctul de trecere a frontierei Kulata-Promachonas în scop turistic sunt obligaţi, începând cu 15 iulie, să prezinte un test molecular negativ pentru infecţia cu COVID-19 efectuat cu maximum 72 de ore înainte de momentul intrării pe teritoriul Republicii Elene, a informat, sâmbătă, MAE.

Testele trebuie efectuate în laboratoare acreditate, iar certificatele trebuie să fie emise în limba engleză şi să conţină numele şi prenumele persoanei testate, precum şi seria şi numărul cărţii de identitate sau ale paşaportului persoanei respective.

1 Trackback / Pingback

  1. Încă două laboratoare din Braşov fac teste COVID-19, la cerere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.