Primarul din Săcele despre amenda de la Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorului Brașov: „Sorin Susanu este în campanie electorală”

Amenda de 40.000 de lei primită de la Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorului (CRPC) Brașov a fost contestată în instanță de Primăria Săcele. Anunțul a fost făcut de primarul municipiului, Virgil Popa, care a precizat că, înainte de a deschide acțiunea în instanță, municipalitatea a plătit 2.500 de lei din amendă. Ba mai mult, faptul că această amendă a fost aplicată tocmai acum, l-a făcut pe Popa să declare că „Sorin Susanu (șeful CRPC Brașov – n.n.) este în campanie electorală”. 
Pe de altă parte, primarul municipiului Săcele a a precizat că inițial, refugiile din oraș au fost instalate în urmă cu mai bine de 10 de Consiliul Județean Brașov.

„Noi am făcut demersurile pentru a prelua aceste refugii, iar procedurile au durat foarte mult. Anul acesta am început să montăm copertine noi, care respectă toate standardele prevăzute de legislația în vigoare. Dintr-un număr de 13 sau 14, am înlocuit 7, urmând ca în perioada următoare să fie montate și celelalte. De asemenea, cele vechi au fost adaptate: băncuțele au fost scurtate, astfel încât, sub copertină, să aibă loc și un fotoliu rulant”, a declarat Virgil Popa.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.