VIDEO. Dansând cu lupii… în Pădurile Brașovului. Imagini spectaculoase surprinse de camerele de monitorizare ale Regiei Publice Locale a Pădurilor Kronstadt

Regia Publică Locală a Pădurilor Kronstadt a postat noi imagini spectaculoase surprinse în Pădurile Brașovului, protagoniști fiind urșii și lupii, care, atunci când se află în același loc, oferă un spectacol impresionant.

Ursul mare si lupii

Dansând cu lupii… în Pădurile BrașovuluiLa lăsarea serii, Pădurile Brașovului se animă, iar camerele de monitorizare pe care le avem instalate în fondul forestier surprind viața sălbatică din jurul orașului. Când se întâlnesc, urșii și lupii oferă un spectacol impresionant. Sunt două specii care nu se prea tolerează, dar evită pe cât posibil să se atace direct, pentru că nici unul dintre „combatanți” nu vrea să riște rănirea, fie ea și ușoară. Așa că, de multe ori, o întâlnire între urși și lupi seamănă cu un dans, în care fiecare încearcă să-l intimideze pe celălalt și nu este dispus să se retragă. În disputele urs-lup, de cele mai multe ori urșii sunt singuri, pentru că așa vor ei. Chiar și când are o haită de lupi în preajmă, un urs nu uită că trebuie să își „regleze conturile” cu un alt urs.

تم النشر بواسطة ‏‎Regia Pădurilor Kronstadt‎‏ في الثلاثاء، ٢١ يوليو ٢٠٢٠

„Sunt două specii care nu se prea tolerează, dar evită pe cât posibil să se atace direct, pentru că nici unul dintre ”combatanți” nu vrea să riște rănirea, fie ea și ușoară. Așa că, de multe ori, o întâlnire între urși și lupi seamănă cu un dans, în care fiecare încearcă să-l intimideze pe celălalt și nu este dispus să se retragă. În disputele urs-lup, de cele mai multe ori urșii sunt singuri, pentru că așa vor ei. Chiar și când are o haită de lupi în preajmă, un urs nu uită că trebuie să își „regleze conturile” cu un alt urs”, au scris reprezentanții Regiei în postarea ce însoțește filmulețul postat pe rețelele de socializare.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.