Dr. Alexandru Grigoriu, fost manager al Spitalului de Psihiatrie și Neurologie Brașov, a trecut la cele veșnice

Dr. Alexandru Grigoriu, fost manager al Spitalului de Psihiatrie și Neurologie Brașov, a trecut miercuri, la cele veșnice. Fostul director de spital, medic primar psihiatru și doctor în științe medicale, a fost răpus de o maladie nemiloasă, la doar 63 de ani. 

În decursul timpului, acesta s-a aflat multă vreme la conducerea Direcției de Sănătate Publică Brașov și a Spitalului Clinic de Psihiatrie și Neurologie (SPCN) Brașov. A fost primul medic brașovean cu un master în managementul sănătății, absolvit la Universitatea John Hopkins din SUA.

Alexandru Grigoriu s-a născut în 13 iunie 1957 în Braşov, este absolvent al Facultăţii de Medicină Carol Davilla (în 1983). În anul 1996 a devenit medic specialist psihiatru, apoi medic primar. În perioada 1997 – 2001 a fost director al Spitalului de Neurologie şi Psihiatrie Braşov. Între anii 2001 şi 2006 a condus Direcţia de Sănătate Publică Braşov. În anul 2006 s-a reîntors la conducerea Spitalului de Neurologie şi Psihiatrie Braşov, pe funcţia de manager. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.