LOCALE 2020. EXCLUSIV. Căncescu, învins înainte de începerea alegerilor? Candidatura sa a „picat” la BEJ

ALDE înregistrează primul eşec în acest scrutin electoral, chiar înainte de începerea propriu-zisă a alegerilor locale. Anunţată cu mare fast pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Braşov, candidatura fostului şef al administraţiei judeţene, Aristotel Căncescu, „a picat” la Biroul Electoral Judeţean. 

Potrivit unor surse din BEJ, ALDE nu a depus suficiente semnături valabile pentru susţinerea lui Căncescu, iar BEJ trebuie să se pronunţe în privinţa sa. Pe de altă parte însă, lista de candidaţi a fost validată, ceea ce înseamnă că partidul a venit cu unele liste pe care nu exista numele fostului preşedinte CJ, în dreptul candiatului. 

ALDE a transmis ieri presei un comunicat prin care anunţa că şi-a înregistrat la Biroul Electoral Local candidatul pentru primărie şi lista de candidaţi pentru Consiliul Local. Nicio informaţie însă, despre candidatul pentru preşedinţa Consiliului Judeţean şi lista pentru CJ. 

Pe de altă parte numele fostului preşedinte al CJ se regăseşte pe lista pe care ALDE o propune pentru Consiliul Local al Municipiului Braşov. Căncescu se află chiar pe poziţia a 2-a, imediat după Gheorghe Ialomiţianu. 

Reamintim că în urmă cu o săptămână ALDE anunţa că merge la preşedinţia Consiliului Judeţean cu Aristotel Căncescu, cel care atunci a subliniat că, deşi a cochetat în ultimele luni cu PER şi cu alte formaţiuni mai mici, nu s-a înscris în niciuna. 

LOCALE2020. VIDEO. Căncescu se întoarce! A lăsat deoparte PER şi candidează din partea ALDE la Consiliul Judeţean. „Nu s-a făcut nimic în judeţul Braşov de când am plecat eu. (…) Că aeroportul va funcţiona în 2021 este o gogoriţă”

3 Trackbacks-uri / Pingbacks-uri

  1. După ce nu mai știa prin ce partide a intrat, Căncescu nu a reușit să strângă semnăturile pentru a candida la șefia CJ - Biz Brasov
  2. Aristotel Căncescu nu a strâns suficiente semnături pentru a candida la șefia Consiliului Județean Brașov! - NewsBV
  3. Căncescu, învins înaintea alegerilor locale? - Realitatea de Brașov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.