LOCALE 2020. VIDEO&FOTO. Fostul prefect Marian Rasaliu și-a depus astăzi candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Brașov, din partea PSD. Cum arată lista de candidaţi social-democraţi pentru CJ

PSD Brașov a depus astăzi la Biroul electoral Județean dosarele de candidatură ale candidatului la președinția Consiliului Județean Brașov, Marian Rasaliu și a întregii echipe de candidați pentru Consiliul Județean.  Echipa PSD a ajuns pe ultima sută de metri la Biroul Electoral Judeţean după două amânări ale orei de sosire, planificate iniţial la 14.00. 

„Este o onoare pentru mine să fiu candidatul PSD pentru președinția Consiliului Județean. Candidez împreună cu o echipă puternică, de profesioniști. Este o echipă care va fi a proiectelor propuse și realizate, nu cum este acum cu actuala conducere liberală. În calitate de prefect am fost extrem de implicat în toate aspectele vieții din județ. Cunosc foarte bine nevoile și așteptările oamenilor. Am fost la dispoziția brașovenilor în serviciul public și îmi doresc să o fac în continuare din poziție de Președinte al Consiliului Județean”, a declarat Marian Rasaliu, candidatul PSD Brașov pentru președinția Consiliului Județean”.

Lista primilor 15 candidaţi propuşi de PSD pentru Consiliul Judeţean Braşov:

1. Marian Rasaliu
2. Ariana Bucur
3. Răzvan Popa
4. Adrian Iatan
5. Bălășescu Marius
6. Suciu Iosif
7. Manea Ioan
8. Șerban Cristinel Claudiu
9. Dan Voina
10. Dragoman Aurora
11. Coman Ioan
12. Guzun Alexandru
13. Henegar Ioana Adriana
14. Bogdan Mircea
15. Roth Cristian Fabian

1 Comentariu

  1. Ialomitianu si echipa sunt cei mai potriviti, dupa parerea mea! #Ialomitianuprimar #sustineALDE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.