LOCALE 2020. VIDEO. ADN Braşov a despus semnăturile la Biroul Electoral Judeţean. „Dacă votezi ce ai mai votat, vei avea ce ai mai avut”, sloganul lui Goidescu – fost PRU, PER şi PD

Alternativa pentru Demnitate Naţională (ADN) este prima formaţiune politică ce şi-a depus semnăturile de susţinere la Biroul Electoral Judeţean Braşov. Însoţit de coordonatorul national al formaţiunii, Cătălin Ivan, preşedintele AND Braşov, Ionel Goidescu – fost lider PER în 2016, membru în PRU şi fost membru PD şi PDL, a declarant, marţi, la intrarea la BEJ că „ne dorim să fim alternativa la actuala clasă politică”. Goidescu i-a avut alături şi pe o parte dintre foştii membri ai PNL de la Săcele, care au decis să treacă la ADN dar şi pe Cornel Onescu, candidatul pe care îl propune pentru Primăria Braşov.

Pentru preşedinţia Consiliului Judeţean va candida Ionel Goidescu, cel care spune că există şi o listă completă de propuneri pentru administraţia judeţeană, însoţită de aproximativ 5000 de semnături de susţinere. Pentru primăria Braşov, ADN îl propune pe Cornel Onescu. Cordonatorul naţional al ADN, Cătălin Ivan, susţine că aceştia pot reprezenta „alternativa”, la Braşov.

„Oamenii s-au săturat să voteze o dată la patru ani împotriva cuiva şi de fiecare dată să fie dezamăgiţi. Unul dintre sloganurile noastre este: dacă votezi ce ai mai votat, vei avea ce ai mai avut. După 30 de ani în care i-am tot votat pe aceiaşi în funcţii, în tot felul de combinaţii, alianţe şi uniuni, avem ce avem azi. E nevoie de un suflu nou, de oameni noi, de un mod nou de a face politică şi administraţie”, a spus Cătălin Ivan. 

Discursul lui Ivan în ceea ce priveşte acestă „alternativă” de „oameni noi” pare însă că omite faptul că actualul lider ADN, Ionel Goidescu este trecut deja prin mai multe partide: candidat PER în 2016, primar PDL în 2012. Fost membru PD. Fost coordonator PRU, după plecare din PER. 

Întrebat despre acest aspect, Cătălin Ivan a răspuns că „e nevoie să îmbini experienţa cu tinereţea, pentru că nu poţi să faci un proiect nou dacă nu ai şi oameni cu exprinţă”.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.