Primarul din Moieciu, acuzat de agresiune sexuală împotriva unei membre a Biroului Electoral Local

Poliţia a fost sesizată ieri de către reprezentanta unei formaţiuni politice în Biroul Electoral Local de circumscripţie Moieciu, cu privire la o agresiune sexuală la care a fost supusă de către primarul în funcţie al comunei. 

Pro România Brașov a explicat întreaga situație într-un comunicat postat pe pagina de Facebook, pe care-l redăm mai jos:

În cursul zilei de ieri, 1 Septembrie 2020, reprezentanta Pro România în Biroul electoral de circumscripție Moieciu, care se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu, la solicitarea Președintelui BEC Moeciu, a fost agresată sexual de către primarul PNL în functie al comunei Moeciu. S-a făcut plângere la Poliția Moeciu, iar Parchetul de pe lângă Judecători Zărnești a început cercetarea în cauză, deschizând dosar penal „in rem”.

Constatăm că pentru PNL încălcarea legilor este o practică uzuală și ne propun pentru această campanie electorală o întreagă garnitură de „PENALI”, după propriile criterii de integritate, unii deja condamnați iar alții aflați încă in faza de judecată. Criteriile de integritate pentru PNL sunt mult clamate dar puțin aplicate și iată vin cu o nouă mostră josnică de înțelegere a normelor de conviețuire socială. Oare domnul președinte PNL Veștea este la curent cu aceste lucruri sau chiar dumnealui este cel care girează astfel de comportamente?

Biroul de presă Pro România Brașov

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.