VIDEO. Obiectivul PNL pentru alegerile locale: „Un scor categoric, de peste 45%”

PNL Braşov îşi propune un scor de 45% la alegerile locale, atât la nivelul Consiliului Judeţean, cât şi al localităţilor din judeţ. Declaraţia îi aparţine preşedintelui filialei judeţene a PNL, Adrian Veştea, care candidează el însuşi la preşedinţia CJ, pentru a obţine un al doilea mandat. 

„Aşa cum am demonstrat şi în 2016, PNL îşi propune să rămână partidul primarilor, al administraţiei publice locale. Ne propunem să scoatem un scor categoric, atât la nivelul CJ, cât şi al fiecărei unităţi administrativ teritoriale din judeţul Braşov. (…) Dacă data trecută (în 2016-n.n.) am avut 43%, acum ne propunem un să ajungem la 45%”, a declarat Adrian Veştea. 

Declaraţia a venit în contextul în care joi PNL a prezentat candidaţii de primăriile localităţilor din zona metropolitană. La evenimentul de la Braşov a participat şi ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloş, care şi-a făcut treaba şi a venit numai cu cuvinte de laudă pentru liderii locali ai PNL, Adrian Veştea şi George Scripcaru. 

„Când spui Adrian Veştea (preşedintele Consiliului Judeţean Braşov şi candidat pentru un nou mandat-n.r.) sau George Scripcaru spui seriozitate, sunt oameni care se implică în procesul de reconstrucţie şi regândire a traiului la nivelul comunităţilor locale, care empatizează cu nevoile oamenilor, spui pragmatism. Am venit să confirm încă o dată susţinerea pe care Guvernul o acordă municipiului şi judeţului Braşov, să confirm că proiectele la care ei lucrează – precum trenul metropolitan sau noul spital din Braşov, şi cele pe care le gândim împreună – precum cel de regenerare urbană a fostei platforme industriale Rulmentul – alături de domeniul schiabil (…) fac parte din drumul pe care guvernul Orban s-a angajat, acela de modernizare a României, iar parteneriatul acesta între Consiliul Judeţean şi Primăria municipiului Braşov-  care s-a dorit să fie la nivelul tuturor administraţiilor locale este unul care, pe termen lung, trebuie să determine schimbarea de care România are nevoie la nivelul administraţiei locale”, a declarat ministrul Marcel Boloş. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.