Tupeu de București: o lovitură la deget, pretext pentru a chema „taxi Salvamont” pe platoul Bucegilor

Pe lângă intervențiile complicate din văile Bucegilor, salvatorii montani din Bușteni au parte și de acțiuni pentru care le-ar veni să îi ia la bătaie pe cei care au sunat. 
Astfel, vineri, trei băieți de 20 de ani din București au „pus pe jar” salvamontiștii din Bușteni, Dâmbovița și Prahova, dar și un echipaj al Jandarmeriei Montane, pentru că unul dintre ei a căzut pe poteca turistică între Omu și Babele și s-a lovit la un deget. 
 
„Cu un tupeu de nedescris, aceștia au început să-i înjure la telefon pe salvatori și să-i certe că nu ajung mai repede la ei. Pentru ca la intervenție a participat și un echipaj al jandarmeriei din Dâmbovița, ulterior s-a aflat si motivul adevărat pentru care cei trei au sunat la 112: voiau să ajungă cât mai repede și fără efort la mașina parcată în Padina. Așa s-au gândit ei, ca salvamontiștii au datoria să facă pe taximetriștii și să-i transporte de urgență acolo unde au nevoie”, au precizat salvatorii montani din Bușteni. 
 
Cei trei au fost luați de pe platou, dar nu au fost duși cu „taxiul” la mașină, ci au fost conduși de jandarmi la secție.  
 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.