„Duel” în Consiliul Local Brașov între Alexandra Crivineanu (PSD) și viceprimarul Flavia Boghiu (USR PLUS). Pretextul? Anunțul viceprimarului: „Am modificat regulamentul de atribuire a locurilor din creșe”

După ce în 11 februarie, printr-o postare pe pagina personală de Facebook, viceprimarul Brașovului Flavia Boghiu a anunțat că „am modificat Regulamentului de înscriere, departajare și transfer al copiilor în creșele aflate în subordinea Serviciului Public de Administrare Creșe”, proiectul a fost inclus, apoi retras de pe ordinea de zi a ședinței de plen a Consiliului Local Brașov din 24 februarie. Motivul anunțat de conducerea Primăriei pentru retragerea acestui punct a fost că „proiectul va fi supus dezbaterii publice”

Totuși, în timpul ședinței de plen a Consiliului Local, consilierul local PSD Alexandra Crivineanu și viceprimarul USR PLUS au avut un schimb de replici pe acest subiect.

Mai exact, social-democrata i-a reproșat viceprimarului faptul că în postarea din 11 februarie a anunțat că „am modificat regulamentul”, deși o decizie în acest sens trebuie luată de Consiliul Local.

„Ați ignorat faptul că modificările propuse de grupul de lucru din care ați făcut parte nu fuseseră aprobate de Consiliul Local, așa cum prevede Codul Administrativ. Vă cerem să informați corect brașovenii și să ștergeți acea postare”, a declarat Crivineanu. 

De cealaltă parte, Flavia Boghiu i-a răspuns că înțelesul formulării „am modificat” este „noi am modificat”, precizând că se referea la grupul de lucru care a lucrat la proiect, format din Valeriu Vătafu (PNL), Pamela Diaconu (PNL), Beatrice Moraru (USR PLUS) și Miruna Gerea (USR PLUS).

„Legat de solicitare a ștergerii postării, îmi cer scuze, dar nu o să intru în discuția «poliției internetului»”, a mai spus Boghiu. 

Social-democrații nu au fost invitați în grupul de lucru

Din grupul de lucru la care a făcut referire Boghiu nu a făcut parte nici un consilier local al PSD. De altfel, Alexandra Crivineanu ne-a declarat că nu are informații ca vreun ales din PSD să fi fost invitat să facă parte din respectivul grup. „PSD-ul nu mai este invitat la niciun fel de astfel de întâlniri”, ne-a spus Alexandra Crivineanu. 

1 Trackback / Pingback

  1. „Duel” în Consiliul Local Brașov între Alexandra Crivineanu (PSD) și viceprimarul Flavia Boghiu (USR PLUS). Pretextul? Anunțul viceprimarului: „Am modificat regulamentul de atribuire a locurilor din creșe” – My Blog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.