FOTO. „Coadă ordonată” în Poiana Brașov. Autoritățile au anunțat că au luat toate măsurile anti-COVID, iar administratorii spun că se va mai putea schia două săptămâni

Chiar dacă incidența cazurilor de coronavirus este mare la Brașov, autoritățile locale au decis să mențină deschis domeniul schiabil. De altfel, în ultimele zile a fost stabilit un plan de măsuri care să prevină răspândirea coronavirusului, iar astăzi prefectul Brașovului, Cătălin Văsii și viceprimarul municipiului Sebastian Rusu au mers în stațiune pentru a verifica în teren situația. 

Astfel, prefectul Brașovului a declarat că au fost regândite culoarele de acces la instalațiile de transport pe cablu, astfel încât să fie asigurată distanțarea. „Au fost prelungite culoarele ce asigură accesul la instalațiile de transport pe cablu”, a explicat reprezentantul Guvernului în teritoriu. Acesta a mai spus că în perioada weekend-ului va fi prezente forțe de ordine suplimentare, iar operatorul de transport pe cablu a angajat o firmă care să asigure ordinea. 

De cealaltă parte, reprezentantul municipalității brașovene a amintit că au fost închise terasele și celelalte spații unde se puteau servi băuturi și produse alimentare. „Acestea se vor putea cumpăra numai la pachet. De asemenea, vom intensifica acțiunile de control, pentru a vedea dacă sunt respectate toate regulile”, a declarat viceprimarul. 

Conform declarațiilor acestuia, vineri erau respectate măsurile de prevenire a răspândirii coronavirusului.

De altfel, în zona pârtiilor de schi erau prezente forțe de ordine, care dirijau fluxurile de schiori și se asigurau că aceștia poartă masca la coadă. De cealaltă parte, schiorii nu dădeau semne de iritare și respectau indicațiile. 

1 Trackback / Pingback

  1. FOTO. „Coadă ordonată” în Poiana Brașov. Autoritățile au anunțat că au luat toate măsurile anti-COVID, iar administratorii spun că se va mai putea schia două săptămâni – My Blog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.