Primarul comunei Comăna a încheiat acord de recunoaștere a vinovăției, în dosarul de ultraj

Primarul comunei braşovene Comăna, Viorel Grusea, reţinut, joi, pentru ultraj, a declarat pentru AGERPRES, că a încheiat un acord de recunoaştere a vinovăţiei cu procurorii, menţionând că regretă fapta.

„Am încheiat un acord de recunoaştere a vinovăţiei, mi-am asumat greşeala, am recunoscut-o în întregime. Dar precizez că nu a fost vorba de violenţă fizică, ci doar verbală, pe fond de agitaţie, stres şi ceva alcool. Nu mă regăsesc în acele cuvinte şi o regret profund. Am fost, de fapt, supărat pe situaţie şi nu pe oamenii aceia, căci ei îşi făceau doar datoria”, a precizat Grusea.

El nu a vrut să dezvăluie condiţiile din acordul încheiat cu procurorii, menţionând că acesta va trebui confirmat de instanţa de judecată.

Primarul comunei Comăna, Viorel Grusea, a fost reţinut pentru ultraj de Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov, după ce ar fi ameninţat cu moartea doi poliţişti.

Conform purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, Adrian Aldea, reţinerea lui Grusea a fost dispusă de procuror, după ce s-a constat în flagrant săvârşirea a două infracţiuni de ultraj la adresa a doi ofiţeri de poliţie.

„S-a stabilit că la aceeaşi dată, primarul, a cărui soţie este administrator la o societate comercială din localitate, i-a ameninţat cu moartea pe cei doi ofiţeri de poliţie în contextul în care aceştia puneau în aplicare o sancţiune complementară suspendării activităţii acelui local”, a declarat, joi, Aldea.

Potrivit acestuia, sancţiunea principală pentru localul soţiei primarului a fost dată pentru o contravenţie fiscală şi anume neeliberarea bonurilor fiscale către consumatori.

Viorel Grusea a fost ales primar al comunei Comăna în 2019, din partea PNL. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.