Opt cadre didactice şi 15 elevi din judeţul Braşov, confirmaţi cu COVID-19. Trei clase au trecut deja la învăţământul online

La doar patru zile de la deschiderea anului şcolar, cu prezenţă fizică, 26 de elevi, cadre didactice şi personal auxiliar din unităţile de învăţământ au fost deja depistate cu infecţia cu SARS-Cov-2, a anuţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Braşov, Valentin Bucur. 

Mai exact, 15 elevi din judeţul Braşov sunt confirmaţi cu COVID-19, cei mai mulţi dintre ei, respectiv 12, fiind de la şcoli din municipiul Braşov. Alţi doi sunt de la Predeal, iar unul, de la şcoala gimnazială din Sânpetru.

Opt cadre didactice sunt confirmate cu COVID-19, plus un cadru didactic auxiliar şi doi angajaţi din rândul personalului nedidactic. Şapte dintre aceştia sunt de la unităţi de învăţământ din municipiul Braşov, şi câte unul de la şcoli din Ghimbav, Hălchiu, Vulcan şi Drăuşeni.

În acest context, trei clase, însumând 75 de copii, au trecut deja la învăţământul online, deşi începuseră anul şcolar cu prezenţă fizică, spun reprezentanţii IŞJ Braşov.

Există şi elevi ai căror părinţ au solicitat cursuri online, pentru că se află în carantină. Este vorba despre 23 de copii. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.