Untold Massif, un brand pentru Poiana Brașov. Primăria și organizatorii Untold au încheiat un parteneriat privind organizarea evenimentului

Consilierii locali brașoveni au aprobat în ședința de plen de miercuri parteneriatul dintre primăria Brașov și Untold SRL privind organizarea, în Poiana Brașov a unor evenimente sub numele „Massif“. 

Bogdan Buta, fondatorul Untold, a explicat că „propunem o strategie care va produce rezultate benefice pentru comunitate.  Vor fi evenimente atât în timpul verii, cât și al iernii pentru a atrage cât mai mulți turiști în extrasezon, dar și pe timpul săptămânii. Vom începe cu un eveniment care să pună în valoare ceea ce există, respectiv cea mai de succes destinație de schi din România, apoi să organizăm un festival și pe timpul verii. Nu am solicitat sprijin financiar, ci ca orice investitor, am solicitat o locație corespunzătoare cu infrastructură corespunzătoare, pe care o vom identifica de comun acord. Noi vom suporta investi pentru dezvoltarea evenimentului, condiția să ni se asigure o locație corespunzătoare”. 

Organizatorii festivalului propun evenimente muzicale de vară și de iarnă, în consecință este vorba de cel puțin 2 festivaluri care vor avea loc în Poiana Brașov. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.