Decorații din partea președintelui României pentru cinci cadre medicale de la Spitalul Militar de Urgenţă „Regina Maria” din Braşov

Cinci cadre medicale de la Spitalul Militar de Urgenţă „Regina Maria” din Braşov au fost decorate de președintele României, Klaus Iohannis, de Ziua Națională, într-o ceremonie într-o ceremonie care a avut loc la Palatul Cotroceni. 

Astfel, Ordinul Meritul Sanitar în grad de ofițer a fost acordat biochimistei Tatiana Cocoș și medicul primar chirurg, locotenent colonel în rezervă, Mihai Ion.

De asemenea, cu Ordinul Sanitar în grad de cavaler au fost decorați colonelul Marian Derioiu, director medical al unității sanitare, colonelul doctor Alexandru Keresztes, comandantul spitalului, dar și locotenentul colonel doctor Andrei Gârbea, responsabilul centrului de vaccinare.

Toate distincțiile au fost oferite în semn de apreciere a serviciilor pe care le-au adus instituției militare, a rezultatelor remarcabile obținute în procesul de instruire, precum și a înaltului profesionalism dovedit în executarea misiunilor încredințate.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.