Revelion la Brașov: muzică electronică în Piața Sfatului și 8 minute de artificii intense trase din 4 locuri din oraș. Cât costă petrecerea dintre ani

Foto: Radu Pescaru

Primăria Brașov le-a pregătit brașovenilor și turiștilor o petrecere în aer liber de Revelion și peste 7.000 de artificii care vor fi trase din patru locuri din oraș. Revenionul va fi unul cu muzică electronică și va fi transmis pe Kiss FM și Kiss TV, începând cu ora 20.00, a anunțat viceprimarul Flavia Boghiu. 

Prin parteneriatul cu Kiss FM, cei mai cunoscuți DJ din Brașov vor mixa pe scena amplasată în Piața Sfatului, într-o configurație folosită în premieră în acest loc, a mai anunțat Prmăria Brașov, într-un comunicat de presă. De asemenea, se știe că vor fi trase focuri de artificii din patru zone ale orașului. Una dintre ele este Piața Sfatului, însă celelalte nu au fost anunțate încă, municipalitatea așteptând deocamdată avizele ISU. 

Pentru eveniment va fi montată o scenă de 12x10m, cu înălțime de 7m, cu este 40 de efecte de lumini pe scenă și aproximativ 30 mp de ecrane led, iar grafica de eveniment va fi una spectaculoasă. Programul va începe la ora 20.00, cu două show-uri de câte o oră fiecare pregătite de doi dintre cei mai talentați DJ din Brașov – Sorin Deaconu și DJ Lexu. La ora 22.00 vor intra pe scenă Bad and Boujee, care vor rămâne alături de public inclusiv la trecerea dintre ani. Concertul celor doi, care va dura până la ora 00.30, va fi filmat cu 6 camere și o dronă și va fi transmis live pe Kiss FM și Kiss TV România.

Artificiile vor fi lansate din patru locuri din oraș, pentru a fi văzute de cât mai mulți brașoveni, fiecare cu câte cinci puncte de tragere. Vor fi lansate în total 7.104 artificii, câte 1.776 din fiecare dintre cele patru locuri. Potrivit contractului, în fiecare dintre locații focurile de artificii vor fi sincronizate efecte simetrice și ritm, iar durata de tragere va fi de 8 minute, cu intensitate mare, frecventa lansărilor fiind o combinație de 0.01 secunde, 0.03 secunde și până la 2 sec.

Tipurile de efecte pirotehnice folosite sunt: mine, comete, comete cu coadă, mină cu spargere, candele romane, bombiţe, single shots; one rows, cu efecte de tip crizantemă, coroană, dalia, cascadă, coadă de cal, ghost shell, bujor cu pistil sclipitor, brocart, multibreak shells.

Paleta coloristica folosită va fi compusă din următoarele culori: roșu, albastru, verde, auriu, argintiu, mov, portocaliu.

Licitația organizată de primărie a fost câștigată de SC AFV Media Serv SRL, cu suma de 121.500 lei fără TVA.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.