Derapaj grav al unui lider TNL Brașov, la adresa viceprimarului Flavia Boghiu: „O prinde bine rozul peste tot”

Un derapaj grav s-a produs ieri şi în „piaţa politică” de la Braşov, după incidentele din Consiliul Local Mogoşoaia. Într-o postare publică făcută pe pagina proprie de Facebook, un lider al tineretului liberal din Braşov instigă la violenţă, publicând o fotografie modificată a viceprimarului Flavia Boghiu, cu mesajul „O prinde bine rozul peste tot”. 

„Liderul” respectiv este Bogdan Pintilie, vicepreşedinte al TNL Braşov, iar fotografia publicată de acesta, sub eticheta „pamflet”, o prezintă pe Flavia Boghiu cu un ochi vânăt, ca şi când ar fi fost bătută. Mai mult, în comentariile care au urmat, liberalul nu a făcut nimic să împiedice glumele sexiste care sugerau violenţa împotriva viceprimarului. Ba mai mult, le-a încurajat…

Pe firul comentariilor a apărut inclusiv unul dintre dezvoltatorii imobiliari din Braşov care a adăugat: „Nici eu n-aş face (mişto cu astfel de lucruri, n.n)… mi-ar plăcea să fie reale… şi ce s-a întâmplat la Mogoşoaia… să facem şi la Braşov…”.

 

Reamintim că La Mogoşoaia, o consilieră locală Felicia Ienculescu-Popovici, a fost agresată verbal şi fizic, joi seară, de către doi consilieri locali – Valentin Ene (PNL) şi Dinu Gheorghe (PMP), unul dintre ei fiind înregistrat în timp ce o amenință că o va lăsa „în scaun cu rotile, chiar dacă mă duc la pușcărie”. 

„Să vezi că poza ta este modificată, cu un ochi vânăt, îţi dă o stare de nesiguranţă. (…) Nu poţi să instigi la violenţă şi să spui apoi că este un pamflet…”, a comentat Flavia Boghiu, contactată de Europa FM. 

Viceprimarul a anunţat că va depune plângere penală.  

Pintilie a anunţat că a demisionat din partid. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.