Fostul patron FC Braşov, Ioan Neculaie, dat în urmărire generală de Poliţia Română

Omul de afaceri braşovean Ioan Neculaie, fost patron al FC Braşov, a fost dat în urmărire naţională de către Poliţia Română, după ce poliţiştii nu l-au găsit la domiciliu, pentru a-l duce la penitenciar.

Ioan Neculaie a fost condamnat vineri, definitiv, la 2 ani şi două luni de închisoare cu executare, pentru nerespectarea regimului armelor şi munițiilor, după ce în urmă cu cinci ani, el a tras în cauciucurile maşinii sale. Omul de afaceri s-a enervat atunci că, pregătit fiind să plece la vânătoare, una dintre roţile maşinii sale de teren avea pană. 

„S-a enervat foarte tare, a luat puşca şi a început să tragă în celelalte trei roţi. Apoi a urlat la angajatul lui şi l-a certat că nu a avut grijă să verifice maşinile. Toţi au rămas cu gura căscată, mai ales că nu a mai făcut niciodată astfel de gesturi”, a mărturisit o sursă din anturajul afaceristului, în februarie 2016, pentru SpyNews.

În cauză, Judecătoria Brașov i-a omului de afaceri, în data de 27 ianuarie 2021, pedeapsa rezultantă de 2 ani, 4 luni și 15 zile de închisoare, în regim de detenție, din care să se deducă perioada „24.11.2017 – 20.06.2018, executată în baza MEPI nr. 1539 din 23.11.2017 emis de Judecătoria Brașov – 36 de zile considerate ca executate conform Legii nr. 169/2017, având în vedere că inculpatul a executat un număr de 209 zile în condiții necorespunzătore în perioada 24.11.2017 – 20.06.2018”.

În 2017, Ioan Neculaie a fost condamnat la doi ani de închisoare – șase luni pentru săvârşirea nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, la care s-a adăugat un an și șase luni pentru un alt dosar, deschis după ce o persoană și-a pierdut viața într-un accident de muncă pe platforma Roman. În 2018 a fost eliberat condiționat.

Omul de afaceri Ioan Neculaie, eliberat condiționat după șase luni de închisoare

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.